Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

AKÉ PRÁVA MÁTE NAD SVOJIMI ÚDAJMI ?

Viac sa dozviete na stránke “PRÁVA DOTKNUTÝCH OSÔB”.

  • ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV
  • KAM POSIELAM OSOBNÉ ÚDAJE
  • AKO DLHO UCHOVÁVAME VAŠE ÚDAJE
  • ARCHIVÁCIA A OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV
KTO SOM?

Som autorizovaný stavebný inžinier – projektant Ing. Vladimír Slaninka, registrovaný na Štatistickom úrade SR – Krajská správa v Košiciach, IČO: 35543973, so sídlom Zimná 2495/110, 052 01 Spišská Nová Ves, tel. č.:+421 917 738 730, email: vlado.slaninka@projektplyn.sk a „prevádzkovateľ” webu https://projektplyn.sk“. Projektová kancelária je na adrese: Markušovská cesta 2956/1, 05240 Spišská Nová Ves, SLOVENSKO.

AKÉ OSOBNÉ ÚDAJE ZÍSKAVAM A PREČO ICH ZBIERAM
  1. Kontaktné údaje (krstné meno, priezvisko, fyzická adresa, telefónne čísla (pevné linky alebo mobilné), e-mailová adresa) získavam pri Vašej objednávke spojenej so službou poradenstva, zhotovenia projektovej dokumentácie pre stavebný účel alebo realizáciu stavby.
  2. Pri nahrávaní obrázkov (multimédií) na webovú stránku odovzdávate údaje o polohe (EXIF GPS). Snažte sa vyhnúť nahrávaniu takýchto obrázkov, nakoľko návštevníci webu môžu stiahnuť a zobraziť z multimédií akékoľvek údaje o polohe z obrázkov.
  3. Pri použití kontaktných formulároch umiestnených na webe je pod textom správy (zaškrtávacie pole) t.j. súhlas so spracovaním údajov, ktoré uvediete vo formulároch.  
  4. Cookies súbory získavajú údaje o prevádzke internetu (protokoly, IP adresa webu, z ktorej prichádzate, ak pridáte komentár na mojej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky uložiť práve do nich). Ak navštívite našu stránku prihlásenia, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú odstránené pri zatvorení prehliadača.
    Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia.
  5. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť “uložiť nastavenia”, vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory cookies odstránené.
  6. Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku. Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.
  7. Použitím internetových prehľadávačov pri návšteve webu získavam informácie pre štatistické a  marketingové účely. Informácie analyzuje Google Analytics. Zanalyzované informácie ma nasmerujú k témam blogových príspevkov, ktoré sú pre vás zaujímavejšie, napomáhajú v rozhodovaní spojenú s úpravou článkov napr. podľa veku návštevníka webu. Google Analytics pre meranie prevádzky na mojej webovej stránke využíva svoje vlastné zásady ochrany osobných údajov od spoločnosti Google.
  8. Nežiadam vás o oznámenie zvláštnej kategórie osobných údajov, ktoré podľa GDPR (čl. 9) vypovedajú o rasovom či etnickom pôvode, politických názoroch, náboženskom vyznaní či filozofickom presvedčení, členstvo v odboroch, genetické alebo biometrické údaje za účelom jedinečnej identifikácie fyzickej osoby, údaje o zdravotnom stave, sexuálnom živote alebo sexuálnej orientácii.
OBAVY O MOŽNOM ZNEUŽITÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

Ak máte obavy týkajúce sa ochrany vašich osobných údajov, alebo nie ste spokojný s tým, ako spracúvam vaše osobné údaje, môžete mi dať o tom vedieť na email vlado.slaninka@projektplyn.sk. V prípadoch, kedy sú vaše údaje spracovávané na základe oprávneného záujmu, môžete proti takému spracovaniu podať námietku. Každé také podanie námietky vyhodnotím a o výsledku Vás budem informovať. Tiež máte možnosť podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov, ak si myslíte, že Vaše osobné údaje spracúvam nezákonne.

Dozorný orgán
Email: statny.dozor@PDP.gov.sk
telefón: + 421 2 32 31 32 14

KAM POSIELAME VAŠE ÚDAJE – OZNAMOVANIE TRETÍM OSOBÁM

Vaše osobné údaje sú oznamované tretím osobám a príjemcom, ktorých činnosť je potrebná pre plnenie uzavretých zmlúv a určitých zákonných požiadaviek.

Kategória príjemcovÚčel
Externí poradcovia/konzultanti a poradenské spoločnostiPoskytovanie služieb (servis, údržba, dodávanie/preprava produktov, poskytovanie ďalších služieb, poskytovatelia sietí a elektronických a komunikačných služieb) súvisiacich s požadovanou službou
Externý poskytovatelia a spoločnosti patriace do komory SKSIPlnenie zákonných požiadaviek, uplatňovanie práv, ochrana zmluvných práv, vymáhanie pohľadávok
Finančná správa, štátne úrady, orgány činné v trestnom konaní, dozorné a kontrolné úradyPlnenie právnych požiadaviek, ochrana práv, zoznamy a registre vedené štátnymi úradmi a podobnými inštitúciami na základe zvláštnych predpisov týkajúcich sa zmluvného plnenia
Formálne poverené osoby alebo osoby s uznanými zákonnými právamiPrávni zástupcovia, správcovia, poručníci, atď.
AKO DLHO UCHOVÁVAM VAŠE ÚDAJE
  • Pri pridávaní komentára, komentár a jeho metaúdaje sú uchovávané oddelene. Vďaka tomu viem automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho, aby museli byť podržané na moderáciu. Ak pridáte komentár na stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Nastavenie je na dobu 365 dní. Naďalej vám ostáva možnosť pristupovať k svojim osobným nastaveniam, poskytnúť alebo odmietnuť povolenie na jednotlivé súhlasy
  • Pre používateľov, ktorí sa zaregistrujú na mojich webových stránkach (ak takí existujú), ukladám aj osobné údaje, ktoré poskytujú, do ich užívateľského profilu. Všetci používatelia môžu kedykoľvek zobraziť, upraviť alebo odstrániť svoje osobné údaje (okrem zmeny používateľského). Správcovia webových stránok tiež môžu zobraziť a upraviť tieto informácie.
  • Prihlásením na stránky https://projektplyn.sk nastavíte niekoľko súborov cookies, ktoré môžete kedykoľvek upraviť ale aj vymazať. Platnosť súborov cookies si môžete pozrieť na stránke "Zásady používania súborov cookie (EU)". 
KAM UKLADÁM VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE

Vaše kontaktné osobné údaje sú uložené v tlačenej podobe u prevádzkovateľa, v elektronickej podobe na HDD v PC, v telefóne, na externom záložnom šifrovanom disku a vo vzdialených archívoch, ktoré sa nachádzajú v krajinách, v ktorých platí nariadenie GDPR.

Webová stránka https://projektplyn.sk je uložená (umiestnená) na serveroch spoločnosti INTERNET SK, s.r.o. v Českej republike (krajina so zaručenou úrovňou ochrany osobných údajov). 

Informácie o používaní webu spracovávam službou Google Analytics od spoločnosti Google. Viac informácii nájdete v časti IV. Prevádzkovateľ aplikácie Google, vyhlásil, že poskytol primerané záruky za bezpečnosť Vašich údajov a zaručil sa, že osobné údaje spracúva v súlade s GDPR.